Открийте ни и в

Събития

Актрисата на Сатирата – Йорданка Стефанова на 60!

MIKA

публикувано

на

В Сатиричния театър, където още активно и успешно играят Стоянка Мутафова и Никола Анастасов, Йорданка Стефанова спокойно може да играе и ролята на млада актриса. Така че нейният юбилей е някак изненадващ, преждевременен, неуместен.

Вече толкова години Йорданка Стефанова впечатлява с талантливата си отдаденост, впечатляваща всепосветеност на театъра, с неукротимото си желание да изпробва различни пътища и пътечки в театъра. Тя спокойно и заслужено може да играе „звездата” на трупата на Сатирата, но очевидно това изобщо не я блазни. Тя, която позна успеха още от началото на кариерата си, знае разликата между театралната суета и другото, важното, трудното, вечно непостиганото, изплъзващото се, но единственото, което има смисъл да преследваш. И вече толкова години тя го прави.

На сцената на Сатиричния театър *можете да я гледате в „Столетие мое“ и „Златният телец“ заедно със Стоянка Мутафова, в моноспектакъла на Валентин Ганев „Бясна, кривогледа и лакова“* и в мюзикъла за малки и големи „Шумът на върбите“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо