Открийте ни и в

Събития

„Алиса в страната на чудесата“ събра 200 деца на приказно шествие

MIKA

публикувано

на

Над 200 деца, облечени в най-различни приказни костюми се включиха в приказното шествие в центъра на град Бургас. Двама актьори с кокили и много дечица от трупата Талантино пресъздадоха приказката „Алиса в страната на чудесата“. Музиката от игралният филм звучеше през цялото време на шествието, което придаваше допълнителна магия.
Мини Мис България Андреа раздаде на приказните деца един куп подаръци – сапунени балони под формата на мобилни телефони, колички, свирки, куклички…. Шествието бе финала на фестивала „Включи града“, който се проведе в продължение на два дни. Преди него, фокусници забавляваха децата с зайчета, гълъби и фигурки от балони. А в Морската градина професионални гримьори изрисуваха лицата на децата като зайчета, мечета и принцеси. Събитията се организираха от община Бургас съвместно с Премиер груп ивентс.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]IMG_1428 (1)[/media-credit]

Снимки: Антон Марков

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо