Открийте ни и в

Музика

Алисия с нова дуетна половинка в “Биад”

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Фолк дивата Алисия си е намерила нова дуетна половинка, с която обикаля по участия. По време на последната си изява във фолк клуб “Биад” Алисия се качи на сцената с младата певица Ванеса. Двете лица на музикална компания “Ара мюзик” имат съвместен проект – песента “Малката”, която още с излизането си очарова феновете с перфектната комбинация между изпълнителките и с модерното си звучене. Именно с това парче двете зарадваха своите почитатели в препълнения хитов клуб. Явно на Алисия й се отдава да бъде ментор на млади таланти, защото самата Ванеса с възхита говори за звездата и оценява нейната подкрепа. Прохождащата изпълнителка се надява на още съвместни проекти със своята покровителка и затова я следва навсякъде.

С Ванеса или без, Алисия продължава своята успешна солова кариера с последната си песен “Красавицата спяща”, км която тя наскоро засне и видеоклип, дело на режисьора Люси Иларионов. Песента е вдъхновена от любимата детска приказка на Алисия – “Спящата красавица”. В клипа Алисия показва перфектна форма. Пред екипа на фолк клуб “Биад” певицата издава тайната на стройната си фигура – никакви вредни храни, по 2 литра вода на ден и много плодове, особено ананас, който топи мазнините. Алисия спортува активно, като набляга на фитнеса и плуването. Тя казва, че следи стриктно и храната на сина си Валери, който тренира футбол.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо