Открийте ни и в

Lifestyle

Алисън Шейфър гостува в ИКЕА с безплатна лекция

MIKA

публикувано

на

Признатият семеен терапевт ще говори на тема „Кухнята – центърът на събитията у дома“ на 26 септември (събота) от 18 часав магазина ИКЕА в София

В събота на 26 септември световноизвестният семеен терапевт и експерт по родителство Алисън Шейфър ще изнесе лекция на тема „Кухнята – центърът на събитията у дома“ в магазин ИКЕА в София. След успеха на миналогодишното гостуване на Алисън у нас, тазгодишната среща ще постави фокус върху времето на семейството у дома и ще обясни как да превърнем кухнята и всички дейности, които извършваме заедно в нея, в основна сплав на хармоничния семеен живот. Идеите, за които Алисън ще говори в София, са и основното вдъхновение зад дизайна и функционалността на интериорните решения и продуктите, които са във фокуса на новия каталог на ИКЕА.

Самата тя нарича кухненското пространство „контролният панел вкъщи“, защото именно кухнята е мястото, което събира семейството по функционален начин. Днес освен основно място за хранене, трапезната маса се е превърнала в място за творене, писане на домашни, училищни проекти, дори за опаковане на подаръци. Кухнята обединява семейството по един по-функционален начин, но запазва онова дълбоко чувство, което съчетава спомени и пази семейните традиции, много често свързани с храната.

В безплатната лекция в ИКЕА Алисън ще говори пред семейна публика как да се преборим с факта, че в натовареното ежедневие работата заема все по-голямата част от деня. Тъй като обаче именно храната е най-приятният повод да съберем семейството заедно, е важно да държиш центърана дома под контрол. Затова терапевтката ще предложи решения как да направим кухнята мястото, което обединява времето на всички в семейството. Световноизвестният експерт ще отговаря и на въпроси на публиката, свързани с родителството и семейството.

Алисън Шейфър изнася безплатна лекция за посетители на ИКЕА у нас за втори път и е добре позната на българската публика като експерт по родителските въпроси. По цял свят тя е известна с множество рубрики в едни от най-авторитетните списания за родителство, презентира и участва в много престижни световни конференции. Особено популярна и обичана става след лекциятаси на семинара TEDxKids в Брюксел, Белгия.

Безплатната лекция на Алисън Шейфър на 28 септември от 18 часа ще се проведе на английскиезик, а местата са ограничени и стават с предварително записване тук

Повече информация за събитието следете на Facebook страницата на ИКЕА.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 4 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 4 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 4 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 4 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 5 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 5 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 5 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо