Открийте ни и в

Lifestyle

Анн-Джи на плажа с фретката Джи-Ти

MIKA

публикувано

на

photo-1_600_10170Красивата хип-хоп изпълнителка Анн-Джи, която наскоро разбуни духовете покрай най- новото си рап парче „Чупи стойки“, в което критикува някои модели от сегашното общество, не остана незабелязана и по нашите курорти. Сексапилната носителка на титлата Мис Фитнес Свят събра всички погледи на плажа не само с изваяното си фитнес тяло, но и с екзотичния си домашен любимец фретката Джи-Ти. Албиносчето придружава певицата навсякъде дори и в морето. Подобно на своите братя видрите то умее да плува прекрасно с което радва всички туристи на плажа и става повод за многобройни фотосесии. Децата пък не спират да задават интересни въпроси, като „мамо, това хамстер лимузина ли е?“

Тази година очевидци твърдят, че Aнн-Джи предпочитала да събира слънчев тен на реномирания Bedroom beach bar част от Cacao beach complex в Слънчев Бряг придружавана от нейна колежка, която се вживяла в ролята на гледачка на фретката Джи-Ти. Докато Анн-Джи се препичала спокойно на шезлонга, допълват още от Профайл.

За комфорта на фитнес иконота и тяло N 1 в света от комплекса са я погъделичкали с плато плодове, минерални води и студен фреш.
През септември, октомври и декември лично г-н Наско Лазаров покани изпълнителката да гостува и бъде специален изпълнител на руските формати „Подмосковньiе вечера“ във Виена, Москва и Сант Петербург.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо