Открийте ни и в

Събития

Асен Блатечки с нов режисьорски проект

MIKA

публикувано

на

Британската комедия „Когато котаката я няма” е най-новият режисьорски проект на Асен Блатечки, продуциран от театрална формация „Мелпомена” в партньорство с Драматично-куклен театър „Константин Величков“ – Пазараджик. Участват: Калин Врачански, Елена Петрова, Асен Блатечки, Карла Рахал, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Сценография и костюми – Антония Попова, музика – Христо Намлиев.

Премиерата на „Когато котката я няма” е на 14 и 23 март на сцена „Сълза и смях”, билетите вече са в продажба.

Заглавието е по текст на Джон Мортимър, британски телевизионен сценарист и автор на няколко пиеси, и Брайън Кук –  популярен английски сценарист. Ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата – липсва секс. Действието се развива в най цветните и луди години на миналия век. Асен Блатечки, режисьор и актьор: „Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия.”

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо