Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Аcronis разкри плановете си за предстоящия Global Cyber Summit, на който ще започне революцията в киберзащитата

MIKA

публикувано

на

Acronis, световният лидер в областта на киберзащитата, обяви, че първият Acronis Global Cyber Summit (https://acronis.events/summit2019/) ще се проведе в курорта Fontainebleau в Маями, Флорида, от 13 до 16 октомври 2019. Събирайки на едно място световни партньори, софтуерни производители и индустриални специалисти, събитието ще се фокусира основно върху подобряването на защитата на критични данни и системи за големи корпорации, както и малки бизнеси.

Конференцията ще бъде с продължителност два дни и половина и ще включва представяния на множество експерти, сред които Robert Herjavec, известен експерт по киберсигурност; един от домакините на получилото телевизионна награда  Emmy предаване Shark Tank, бившият контраразузнавателен агент на ФБР и автор Eric O’Neill, както и световно признатия аналитик по сигурност и писател Keren Elazari.  

Като се имат предвид скорошните промени в технологиите и как днес използваме данните, индустрията се намира на кръстопът, когато става въпрос за защитата на цифровите активи, каза Еlazari. Организаторите на срещата на Аcronis Global Cyber Summit са се спрели на интересна тема за това как в бъдеще ще се поддържат едновременно защитата на данните и индустриалната киберзащита. Очаквам с нетърпение да стана част от дискусията.”

Съвременните данни изискват модерна защита

Днешните компании са изправени пред една постоянно развиваща се мрежа от заплахи за техните данни. Предприятията трябва да управляват обеми от данни, които са се увеличили от 1.45 PB през 2015 година до 9.70 PB за изминалата година. В същото време глобалните загуби от киберпрестъпления достигат 600 милиарда долара годишно. Все по-често традиционните решения за защита на данните и киберсигурността не са подготвени за противодействие на съвременните заплахи, поставяйки организациите по света в риск.

Acronis повежда инициатива за възобновяване и интегриране на защитата на данните и киберсигурността, за да се създаде усъвършенствана киберзащита – чрез гарантиране на безопасността, достъпността, неприкосновеността, автентичността и сигурността на данните (SAPAS, или петте вектора на киберзащитата). Acronis Global Cyber Summit ще се фокусира върху  тази тема, тъй като експертите и лидерите в индустрията се интересуват от това как киберзащитата може да отговори по-добре на изискванията на днешните ИТ специалисти и компании, за да бъдат защитени всички данни, приложения и системи.

За да създаде по-широка екосистема, която предоставя киберзащита, базирана на SAPAS, Аcronis наскоро разреши достъпа за разработчици от трети страни до Acronis Cyber Platform.

Всеки от разработчиците може да адресира само един от петте вектора за киберзащита, както и всички заедно, както ще функционира предстоящия Acronis Total Protect, обединявайки възможностите за създаване на резервни копия, киберсигурност и управление на системата в едно решение. Acronis Total Protect ще бъде пуснат официално по време на събитието през октомври.  

Очаква се пазарът за киберсигурност да достигне 300 милиарда долара до 2024 година. Има огромни възможности във всяко едно отношение за онези от индустрии, които желаят да действат сега,” отбеляза Lance Crosby, основател, главен изпълнителен директор и председател на StackPath и един от водещите лектори на събитието. “От доставчиците на услуги, които предоставят киберзащита на най-високо ниво, през търговците на дребно, които искат да развият бизнеса си, за да включат предоставянето на услуги, до софтуерните производители, които искат да интегрират киберзащитата в потока на тяхното развитие – съществуват средства, които трябва да бъдат спечелени, като същевременно се подпомогне защитата на данните.”

Интересни разкрития и сесии, водени от клиенти

Освен ключови представяния на световно известни говорители, лидери и партньори на Acronis, събитието ще предложи и ексклузивни обучителни сесии за партньори, уникални социални събития с възможност за комуникация между участниците, консултативни съвети за клиенти и партньори, както и технически разкрития, които се отнасят до най-новите иновации в киберзащитата и решенията на Acronis.

Сесиите ще бъдат съобразени с доставчиците на услуги, дистрибуторите, производителите на софтуер, големите корпорации и малките и средни предприятия, за да им помогнат да разберат, изградят и управляват решения за справяне с непосредствени и дългосрочни предизвикателства в областта на защитата на данни и киберсигурността. Категориите на сесиите включват:

  1. Предвиждане и предотвратяване на нови киберзаплахи и зловреден софтуер.  
  2. Използване на блокчейн, изкуствен интелект и машинно обучение за киберзащита.
  3. Изграждане на киберзащита за edge computing и хибридни сценарии в облака.
  4. Предоставяне на интересни клиентски решения, базирани на Acronis инфраструктурата за киберзащита.
  5. Възприемане на най-добрите практики в областта на киберзащита от проучвания на партньори и клиенти.

“Нашата общност е от решаващо значение и това събитие ще възобнови визията за SAPAS, която изграждахме във всички аспекти на нашия бизнес през последните пет години,” каза Сергей Белоусов , основател и главен изпълнителен директор на Aъидхся. “Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от това да съберем всички заедно и да споделим това с нашата екосистема от доверени съветници и партньори.”

Лидерите в областта на киберзащитата се съюзяват с Аcronis

Сесиите ще съдържат ключови презентации от водещи визионери и експерти в областта на защитата на данните, киберсигурността и облачните услуги. Избраните говорители с планирано участие са:

  • Robert Herjavec, световен предприемач в областта на киберсигурността, бивш съветник по киберсигурност на правителството на Канада и член на работната група за киберсигурност на Американската търговска камара.
  • Keren Elazari, международно признат анализатор по сигурност, изследовател, писател и говорител. Обхваща теми, свързани с нововъзникващите технологии за сигурност, като независим стратегически анализатор. Работи с водещи израелски охранителни фирми, правителствени организации и Fortune 500 компаниите.

· Еric O’Neill, бивш оперативен агент на ФБР, който помага за залавянето на най-известния шпионин в историята на Съединените щати – Robert Hanssen, 25-годишен ветеран от ФБР и първият руски кибершпионин.

  • Lance Crosby, основател, главен изпълнителен директор и председател на StackPath и предприемач на Ernst&Young за 2018 година в югозапада. Основател на SoftLayer Technologies, който бе превърнат от него в глобален бизнес на стойност 400 милиона долара, преди да бъде продаден на IBM.
  • Linda Babcock, професор по икономика и председател на катедрата по социални науки и решения в Carnegie Mellon University. Списанието „Fortune“ определи книгата й „Жените не питат: преговори и разделение на половете“ като една от 75-те най-добри бизнес книги на всички времена.
  • СБ – Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Acronis. Предприемач и бизнес изпълнител с 24-годишна история на изграждане, развитие и ръководене на високопроизводителни, мултинационални, високотехнологични компании в Северна Америка, Европа и Азия.

Други лектори, които трябва ще се включат, са: Christian Boing, Председател на Изпълнителния съвет на STRATO AG; Еric Simpsom, съосновател на един от първите “Pure Play” доставчици на управлявани индустриални услуги; Graeme Hackland, Директор по информационните технологии за Williams Group, един от водещите в света състезателни екипи във Formula 1; Каtya Fisher, ръководител на партньори и групови практики, блокчейн и технологични сделки в Greenspoon Marder; Laurent Dedenis, Главен изпълнителен директор и съосновател на Chainstack; Cheryl Robinson, Основател на Ready2Roar, Мichael Frisby, управляващ директор в Cobweb и бивш водещ в канала на Мicrosoft за малки и средни предприятия; и Naveen Chhabra от Форрестър, който предоставя стратегически насоки на своите клиенти и крайни клиенти.

Можете да видите пълния списък на лекторите на acronis.events/summit2019/#sspeakers.

Регистрацията за събитието вече започна!

Предлагат се и спонсорски пакети. Свържете се с нас на summit@acronis.com, за да Ви създадем индивидуален пакет, отговарящ на Вашите изисквания и нужди.

За Acronis

Acronis е лидер в областта на киберзащитата; решаването на предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, неприкосновеността, автентичността и сигурността (SAPAS), с иновативните решения за създаване на резервни копия, сигурност, възстановяване след срив и споделяне и синхронизиране на корпоративни файлове, работещи в хибридна облачна среда: локално, в облака или комбинирано. Благодарение на технологии, базирани на изкуствен интелект и блокчейн, Аcronis защитава всички видове данни и приложения, във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна. Аcronis разполага с 500 000 бизнес клиенти, мощна световна общност от доставчици на услуги, дистрибутори и независими софтуерни производители. Acronis се ползва с доверието на 79 от 100-те най-ценни марки и има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по целия свят и клиенти и партньори в над 190 страни. Научете повече на acronis.com

 


Проучване на Dell EMC, за което е докладвано от TechRepublic

Център за стратегически и международни изследвания

MarketStudyReport.com Adds New Cybersecurity Market 2018 – 2024

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Компаниипреди 2 седмици

JYSK България отчита ръст от 27,5% в оборота и 28,8% увеличение на касовите бонове

Телевизияпреди 2 седмици

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

Музикапреди 6 дни

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY

Фестивалпреди 4 седмици

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Галерияпреди 5 дни

Изявени БГ артисти в експериментална обща изложба в рамките на „Принт. Тест. Арт.“

Lifestyleпреди 5 дни

Вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

Обществопреди 2 седмици

Звездите завършват житейския си път по различен начин, често експлозивно. Но какво остава (или не) след смъртта на една звезда?

Музикапреди 5 дни

Bomfunk MC’s, En Vogue, Kosheen, Nana, Vengaboys на Spice Music Festival 2020

Lifestyleпреди 5 дни

Билетите за Евровизия 2020 в продажба от 12 декември

Tехнологиипреди 5 дни

A1 предлага смартфони Samsung, Huawei, Honor и Nokia в коледната си кампания

Горещо