Открийте ни и в

Събития

Библиотеката за съвременен дизайн на Lidl отвори в градинката до Националната художествена академия

MIKA

публикувано

на

Превърналото се в любимо пространство за четене на пловдивчани по време на One Design Week, който се проведе между 10-и и 19-и юни бе официално отворено в София вчера, 20.06. Пътуващата библиотека предлага над 100 заглавия в различни категории на дизайна – илюстрация, графичен, продуктов и уеб дизайн, реклама и плакат.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]DesignBookery_MariaTodorova[/media-credit]

Светослава Илиева, преподавател в Националната художествена академия и Мария Тодорова, съосновател на NEXT DC, които са работили по проекта и подбора на заглавията, вчера представиха библиотека на столичани. Тя ще бъде отворена до 25 юни между 10:00 и 22:00ч.

Вдъхновените от новото пространство могат да се включат в игра за пътуване до London Design Festival, качвайки снимка от мястото в Instagram с #DesignBookery и #LidlBulgaria. Пълните условия на играта и повече информация за Design Bookery може да бъде намерена на http://db.onedesignweek.com

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]DesignBookery_SvetoslavaIlieva[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо