Открийте ни и в

Музика

Билетите за MACACO отново са в продажба – концертът е през 2016!

MIKA

публикувано

на

снимка: David Ruano

Билети за концерта на MACACO на 23 септември 2016 в Античния театър в Пловдив вече са в продажба в системата на Eventim.bg – ето тук.

Любимците на Испания трябваше да се представят още тази година в грандиозното пето издание на музикалния форум Sounds of The Ages, но за съжаление на многобройните им фенове, лични за спроблеми на един от музикантите в бандата отложиха шоуто.

MACACO  най-после ще дойдат у нас на 23 септември 2016. Всички билети закупени за първата дата ще важат без презаверка, а тези, които искат да ги върнат, могат да го направят и да си получат парите обратно от касата на Eventim.bg, от която са закупили билета.

SOTA_Macaco_FBcover 2016

MACACO е мания!

Петото издания на музикалния форум Sounds Of The Ages – голямото септемврийско концертно преживяване на радио ТАНГРА МЕГА РОК в Античния театър в Пловдив бе истински триумф и успехът дори надмина нашите очаквания.

Над 10 хиляди зрители, три световни групи – 2CELLOS, APOCALYPTICA и OPETH и един оркестър от много висока класа, които представиха три убийствени шоуто в магическата атмосфера на вековната сцена.

Вече очакваме MACACO на Sounds of The Ages 2016, както и още вълнуващи артисти. Очаквайте подробности!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо