Открийте ни и в

Кино

Стартира предварителната продaжба на билети за ИГРИТЕ НА ГЛАДА

MIKA

публикувано

на

Hunger Games marathon CCПоради огромния интерес към третата част от поредицата ИГРИТЕ НА ГЛАДА стартира предварителната продажба на билети в целия свят. Феновете в България вече могат да закупят своя билет от най-големите вериги кина – Cinema City Bulgaria и Арена.

Cinema City Bulgaria ще възпламени най-големите фенове на ИГРИТЕ НА ГЛАДА с двудневен маратон с първите две части на поредицата, който ще завърши с предпремиерна прожекция на най-новото заглавие. Специален подарък очаква първите 500 души закупили билети за маратона – брошка със символа на сойката-присмехулка. На 19 ноември от 19:00 часа във всички кина от веригата зрителите ще имат възможност да си припомнят на голям екран ИГРИТЕ НА ГЛАДА. На 20 ноември, отново от 19:00 часа, ще бъде излъчен и ИГРИТЕ НА ГЛАДА: ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ. А от 22:00 часа в същия ден най-запалените фенове ще влязат в света на Панем преди всички останали с ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I. Освен в Cinema City Bulgaria, предпремиерна прожекция на 20 ноември от 22:00 часа ще има и в кината от веригата на Арена.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е на 21 ноември в кината и 4DX. Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо