Открийте ни и в

Музика

БИЧЕТО С ЕКСКЛУЗИВЕН КОНЦЕРТ НА 19 МАРТ В ТЕРМИНАЛ 1

MIKA

публикувано

на

bicheto_live_2015_poster

БИЧЕТО отново готви една от редките си публични изяви. Събитието ще се случи този четвъртък, 19 март, на сцената на Терминал 1. Последната такава в София бе точно преди една година в същия клуб.

В типичния си изискан стил, от щаба на Бичето споделят:

„“Елате, ама по-добре не идвайте!“. Това е призивът на Бичето за предстоящия му концерт на 19 март в клуб Терминал 1. Ар енд Би звездата Ви информира, че няма да се случи нищо по-различно от обичайното и поради това е безсмислено да си губите времето, но иначе му е кеф да Ви прецунка паричките. Както и на всички изяви до сега, Бичето няма да знае нито един от текстовете и ще се опита да чете по време на изпълненията си, което Ви прави лошо впечатление, каквото и да твърдите, още повече, че той не може да чете. След като изпяването на един текст върху друга песен ще е нещо в реда на нещата, а пропускането на цели пасажи злободневно ежедневие, Бичето е длъжен да Ви уведоми, че порядъчно наквасената група ще има за цел да се води по барабаниста, който както всички знаем свири безмензурно и не признава тактуването. Това прави някои от песните странно хаотични, но явно има хора, на които им харесва. Жалкият саунд на двата баса, тип – „Българска китара, 91-ва, читалище Светлина” – ще допринесе за тегобата Ви и ще Ви накара горчиво да съжалявате, че сте си дали парите. За тоя на сакса дори няма да говорим, той е от друга група. Накрая сцената ще е цялата в ракия, бира и хартии, а може да се очакват и други телесни течности. „Аз лично не бих отишъл”, заявява Бичето, но виждаме, че зад гърба му възлести пръсти с черни ноктИ са се преплели, сиреч „бих отишъл”, ама казвам, че „не бих”, но съм със сключени пръсти и „всъщност бих” и изобщо… егати ужаса…“

Само преди броени седмици изпълнителят се появи за първи път с профил в социалната мрежа Facebook (https://www.facebook.com/bichetoebe), малко по-късно, навръх 3-и март, представи в интернет пространството напълно нов видеоклип към новата му песен „Сам самин“ (https://www.youtube.com/watch?v=LumwLMh0AdY).

На 19 март вратите на Терминал 1 ще отворят в 21:00. Цели две групи ще представят творчеството си преди хедлайнера – това са Iron Bender Sound System и Savage Ravage. Първите ще излязат на сцената точно в 22:00, а следващите в 22:45.

Билети за събитието вече се разпространяват при изключително силен интерес в мрежата на Eventim.bg, като цената им е 15 лв. Тъй като бройката им е ограничена едва до 450, се препоръчва предварителното закупуване! Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо