Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Близо 100 студенти трупаха опит по време на стажантската „Експедиция Мтел“

MIKA

публикувано

на

Над 100 студенти се включиха в „Експедиция Мтел“ – единадесетата стажантска програма на компанията. Младежите получиха сертификати и подаръци за успешното завършване на стажа. Те бяха поздравени от известния български алпинист Дойчин Боянов, който им пожела множество покорени върхове.

„Младите колеги се включиха с реални проекти и изпълниха важни за бизнеса задачи, които сами управляваха. Те станаха едни от нас и ние се гордеем с труда и ентусиазма им“, заяви Миглена Узунова-Цекова, директор „Човешки ресурси“ в Мтел.

Тази година над 1700 младежи кандидатстваха за стаж в направленията „Човешки ресурси“, „Корпоративни комуникации“, „Право“, „Телекомуникации“, „IT”, „Маркетинг“, „Финанси“, „Администрация и обслужване на клиенти“. Участниците в „Експедиция Мтел“ са възпитаници на престижни български и международни университети като Coventry University,  ESIEE – Париж, University of Aberdeen,  АУБ, СУ „Св. Климент Охридски“ , ТУ – София, УНСС,  НБУ и други.

По време на обучението си стажантите се включиха в поредица събития, организирани специално за „Експедиция Мтел“. Те получиха уроци за работа с клиенти, участваха в еко инициативи и разработваха различни задачи с практическа насоченост.

От старта на първата стажантска програма на Мтел през 2005 година, телекомът е инвестирал над 3 милиона лева в своите стажанти. Данните показват, че повече от 10% от младежите остават в компанията след приключването на практиката си.

Подкрепата за студентите е част от политиката на Мтел да подпомага младите специалисти в професионалното им развитие. Телекомът има редица успешни инициативи и партньорства с някои от най-големите университети в страната и редовно участва в редица кариерни форуми.

[media-credit name=“Всички стажанти получиха сертификати и подаръци“ align=“aligncenter“ width=“1024″]Vsichki stazhantni poluchiha sertifikati i podaraci[/media-credit]

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо