Открийте ни и в

Компании

Блогът на Мтел представя неразказани истории и любопитни факти от „кухнята“ на телекома

MIKA

публикувано

на

Мтел стартира блог, в който компанията представя по неформален начин актуална информация за своите дейности. Технологични новини, детайли от „кухнята“ и потребителски съвети са само част от новостите, които телекомът ще споделя в своя блог.

Материалите в платформата поднасят по интересен начин допълнителни детайли за продуктите и дейностите на Мтел и за хората, които разработват услугите на телекома. На виртуалните му страници читателите могат да намерят и съвети как да се възползват от предимствата, които ни предлагат съвременните технологии.

С новата си комуникационна платформа телекомът се нарежда сред водещите международни компании, които вече успешно ползват този канал като алтернативна възможност за актуална, директна и непринудена комуникация със своите клиенти.

„В ежедневната ни работа срещаме много интересни хора, любопитни и неразказани истории, които нямаха място в традиционните ни онлайн канали. Затова и създадохме блога като място, където можем да ги споделяме“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

Разделени в шест категории – „Тенденции“, „Лайфстайл“, „Техно“, „Най“, „Лица“ и „Как да…“, материалите ще информират читателите за всички актуални теми около Мтел.

В „Тенденции“ потребителите ще могат да намерят анализи, коментари и обзорни текстове, представящи технологичните тенденции. „Лайфстайл“ категорията представя интересни гледни точки към различни културни събития. Този месец там може да бъдат намерени любопитни материали за кинофестивала „Синелибри“, премиерата на новия филм за Джеймс Бонд и други.

„Техно“ е категорията запазена за всички, които се интересуват от технологии и мобилни устройства. В платформата те могат да се запознаят с подробно ревю на Sony Xperia Z5 – един от флагманите на Sony тази година. „Най“ е секцията, в която читателите могат да следят интересни класации на технологична тема.

На blog.mtel.bg в рубриката „Лица“ читателите ще се срещат и с интересни личности, с които телекомът партнира по различни проекти. Първата от тях е PR специалистът и моден блогър Ванина Ханджийска, която дава съвети за новия моден сезон в специално интервю.

„Как да…“ обръща внимание на различни трикове и съвети, от които всеки се нуждае в своето ежедневие – как да удължим живота на батерията на своя телефон или как да инсталираме някое приложение.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо