Открийте ни и в

Музика

Брилянтен хип хоп в Bedroom Premium Club

MIKA

публикувано

на

Bedroom Premium Club приветства на 26 април, сряда, световно известния DJ Prince Halim. Той е резидент DJ в топ нощните клубове във Виена, а портфолиото му е запълнено и с участия като гост DJ в премиум нощни заведения във Франция, Дубай, Лондон, Белгия, Германия, Тайланд и много други. Негово мото и основно правило в забавлението на своята аудитория е, че заредената публика му действа като двигател, който го мотивира още и още да я държи активни и във вихъра й.

DJ Halim много умело миксира тренди парчета с олдскул хип-хоп, като е брилянтен и ако става въпрос за Реге, Регетон и Dancehall. Той се справя перфектно със Soul и Classic RnB. Неговото творчество в музиката е безкрайнo, а тайната му се крие в неговата спонтанност.

Потопете се в едно различно Blackroom R’N’B парти, усетете професионализма му, бъдете там на 26 април, сряда. Подгряващ по време на специалната вечер ще е Dj Big D.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо