Открийте ни и в

Музика

Британците THE SUBWAYS се завръщат за концерт в България утре, 22 ноември!

публикувано

на

[media-credit name=“Wrong Fest“ link=“http://www.wrong-fest.com/“ align=“alignnone“ width=“713″]The Subways[/media-credit]

Британската ударна пънк-поп команда The Subways пристига в София за концерт утре, 22 ноември, в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Както е известно, заради проблем с главният генератор, групата не успя да излезе на сцената нa Wrong Fest 2015, на чийто втори ден беше хедлайнър, но обеща на своите почитатели да се завърне в най-скоро време в България. За да няма разочаровани  фенове, от организацията на фестивала раздадоха безплатни покани на всички заявили желанието си да присъстват на шоуто в  замяна на фестивалните им гривни – над 400 човека.
Англичаните от Уелин Гардън Сити се завръщат в родината ни, въоръжени с дванадесетте чисто нови парчета от своя едноименен, четвърти по ред албум, излязъл преди 6 месеца. Това е първото издание на троицата, което фронтмена Били Лън продуцира лично, на база добития опит от колаборациите с продуцентите Буч Виг и Стивън Стрийт, извършили чудеса за звука на  Nirvana и, съответно, Blur. „The Subways“ е своеобразна равносметка на десетте турбулентни години чистосърдечна пънк/алтърнатив тресня изминали от дебюта „Young for Eternity“, който даде на света хита “Rock & Roll Queen”. Kerrang го определя като (цитираме) „near-perfect, punk-spirited noise“. Така е и редно – никой пънк не бива да е перфектен.
Очаквайте безпощаден звуков побой утре в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Концерта ще започне в 21:00 ч. с българската инди/алтернатив група Macrophone.
Билетите са пред привършване – последните около 150 бройки могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic.bg на цена от 35 лв. или, ако има останали, на място в деня на събитието, когато ще струват 40 лв.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 4 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Tехнологиипреди 4 седмици

Демонстрации на мини водородни коли пред НДК

Културапреди 3 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Музикапреди 2 седмици

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 2 седмици

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 2 седмици

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 2 седмици

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Горещо