Открийте ни и в

Lifestyle

Броени дни до “CSR за по-успешен бизнес”

MIKA

публикувано

на

Конференцията “CSR за по-успешен бизнес”, организирана от CEED България, ще събере на едно място представители на бизнеса, НПО сектора, швейцарски и български експерти и ментори. Тя ще се проведе на 3 октомври в Литературен клуб “Перото”. По време на събитието са предвидени представяния на различни теми от сферата на бизнес развитието и корпоративната социална отговорност.

След официалното откриване “CSR за по-успешен бизнес” ще продължи с презентацията на Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и изпълнителен директор на “ТехноЛогика” ЕАД, на тема “Как да определим CSR политиките на нашата компания”. По-късно Марина Стефанова, която е създател на CSR Advice Box, ще разкаже повече за CSR направленията и възможностите.

По време на конференцията ще се сформират и 3 дискусионни групи, в които участниците ще обсъждат иновативни практики, насочени към “Опазване на околната среда”, “Приносът към Обществото” и “Грижа към служителите, партньорите и клиентите”. По темата “Устойчивост чрез социална отговорност” ще се обсъди зелената кауза “Горичка и Хармоника”, а Евелина Павлова ще разкаже за активните млади и “Teen Station”.

В следобедните часове Ивет Добромирова, Директор комуникации към Фондация „Америка за България“, ще разкаже как да комуникираме и популяризираме отговорните практики в организацията с тема “Комуникация на каузи. Привличане на партньори и инвестиции”. Себастиян Фрю от Швейцарския институт за предприемачество ще даде пример за възможностите, които Crowdfunding дава за CSR и бизнес развитие. Биляна Георгиева ще разкаже за примера на “ЮниКомс” и как демократичният начин на управление води до ефективност, а Георги Малчев ще сподели отговорните практики, които “Xplora” прилага към хората в компанията.

През целия ден активни гости на конференцията ще бъдат “Заслушай се”. В края на събитието ще се проведе групов диалог и обмен на идеи чрез метода World Café.

Конференцията “CSR за по-успешен бизнес” цели да се превърне в платформа за обмен на опит и контакти и да подкрепи компаниите при интегрирането на практики на отговорен бизнес с цел да бъдат по-устойчиви и конкурентноспособни. Събитието ще даде собствения си пример за отговорна екологична съобразност като не използва пластмаса и прескочи излишното печатане на билети на хартия.

В събитието може да се включи всеки, който има интерес към корпоративната социална отговорност (CSR), след като се регистрира онлайн на сайт www.csr-innovations.com. Местата са ограничени. Участниците, които дойдат с колело и уведомят за това по време на регистрацията, ще получат подарък.

“CSR за по-успешен бизнес” е заключителен етап от проекта на CEED България “Иновативни модели за бизнес развитие и CSR” в партньорство с Швейцарския институт за предприемачество (SIFE) и с финансовата подкрепа на Българо-Швейцарска кооперативна програма, фонд “Партньорство”.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо