Открийте ни и в

Събития

Броени дни до PAROV STELAR BAND

MIKA

публикувано

на

Любимата ни електро суинг банда „Parov Stelar Band” пристигат за концерт в България! Както неведнъж са казвали – „Приемаме, защото обичаме да правим спектакли тук!”

На 3-ти октомври, петък, в зала „Арена Армеец“, многобройните почитатели на оригиналната музика, която Parov Stelar Band създават, ще имат възможността да чуят наживо познатите хитови компилации, както и най-новите парчета на групата от 2013 година.

Специфичната смесица от стилове прави бандата популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати. Не е за изпускане и тази поредна възможност да се забавляваме с австрийците на 3-ти октомври в София, тъй като способността им да ни изненадват, е безгранична. Като истински иноватор в жанра, Parov Stelar винаги е малко по-напред от останалите – малко по-суинг, малко по-джаз и много по-провокиращ.

Билетите за събитието са на промоционална цена от 50лв до 5ти септември, когато цената ще се стане 60лв.

3-ти октомври, зала „Арена-Армеец“, 20:00 ч. – Forever swing!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо