Открийте ни и в

Общество

„Бъдители“ вдъхнови над 150 ученици в Русе

MIKA

публикувано

на

Фотокредит: Виктория Сиракова

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на ПМГ „Баба Тонка“ в Русе по покана на директора на училището Митко Кунчев и Снежана Тодорова – старши учител. Събитието се проведе в навечерието на деня на народните будители.

Лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика разказаха на над 150 ученици как те постигат успехи в кариерата и личния си живот, като дадоха и изключително ценни и полезни съвети на тема финансова грамотност.

Събитието откри Биляна Панталеева, която представи идеята и мисията на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя даде съвети на учениците как да открият точната професия за себе си и да се събуждат всеки ден с желание за работа. Преминавайки през историята на личния си живот тя даде идеи за това как човек може да генерира повече приходи, като даде и практическа яснота за активни и пасивни доходи.

Явор Панталеев – собственик на компания за спедиция, логистика и транспорт с над 200 служители разказа повече на учениците за това как да формират стойността на труда си и други важни моменти от финансовата грамотност, които са полезни за всеки един стартиращ предприемач. Явор Панталеев предизвика учениците да формулират 100 бизнес идеи, като ще ги подкрепи в реализацията им.

Учениците на ПМГ „Баба Тонка“ дискутираха много теми и слушаха с интерес всичко, което лекторите на „Бъдители“ споделиха с тях. Задаваха много въпроси, като голяма част от тях останаха за допълнителни разговори с лекторите и след събитието. Най-активните ученици получиха подаръци от „Бъдители“ – книги за личностно развитие и финансова грамотност.

Специалната титла „Посланик на Бъдители“ получи Снежана Тодорова – старши учител в ПМГ „Баба Тонка“, която покани благотворителна инициатива „Бъдители“ като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на учебния процес.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 4 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 4 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 4 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 4 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 5 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 5 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 5 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо