Открийте ни и в

Lifestyle

„Бъдители“ зарадваха децата в столично училище

MIKA

публикувано

на

снимка: Теди Грозданов, PR

Биляна Панталеева и Явор Панталеев – едни от най-мотивиращите „Бъдители“ разказаха на децата от 171 ОУ „Стоил Попов“ в София своите успешни професионални истории и разкриха тайните за това как да станем Бъдители.

Събитието е съвместна инициатива между район „Нови Искър“, 171 ОУ „Стоил Попов“, общността „Бъдители“ и се реализира под патронажа на кмета на Нови Искър, г-жа Даниела Райчева. Директорът на училището г-жа Весела Иванова откри събитието и представи пред учениците, учителите и гостите лекторите от благотворителната инициатива „Бъдители“.

Първа своята лекция започна бизнес обучителят Биляна Панталеева, която е основател на инициатива „Бъдители“. Пред децата от 171 ОУ „Стоил Попов“ тя разказа своята лична история, какво е професията Човешки ресурси (HR) и за това каква е правилната формула да открием желаната професия, която да ни носи лично и финансово удовлетворение. По време на лекцията децата също споделиха за своите стремежи, хобита, мечтани професии и се убедиха в едно – бъдеще в България има!

Като втори лектор се изяви Явор Панталеев – търговски директор на първото частно дружество в България за спедиция и логистика. Той предложи на децата забавни техники за презареждане при умора, с което успя да предизвика много истински усмивки и спечели сърцата на гостите. От неговата лекция децата научиха подробности за различните дейности в спедицията, както и един важен урок по финансова грамотност, за да оценят подобаващо уютното училище и добрата атмосфера, в която те получават знания и се развиват като личности.

Специален гост-лектор на събитието беше фотографът Теди Грозданов, който разказа на децата как е превърнал любимото хоби в своя професия и уроците, които е научил по пътя си до момента. Той е известен като „фотографът на звездите“, а пред обектива му са заставали едни от най-популярните лица от България и чужбина, сред които Миро, Преслава, Илиана Лазарова, Алисия, Ивелин Попов, Наталия Кобилкина, Орлин Павлов, Анелия, Йоргос Ясемис, Кириакос Георгиу, звездите от Dancing Stars Атанас Месечков и Нели Атанасова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мисис България Марияна Маринова и още куп модели от водещи модни агенции в България, които красят кориците на най-лъскавите списания.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 1 седмица

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 1 седмица

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 1 седмица

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 1 седмица

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 1 седмица

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 1 седмица

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 1 седмица

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо