Открийте ни и в

Lifestyle

„Бъдители“ ще вдъхновяват ученици от 179 ОУ „Васил Левски“

MIKA

публикувано

на

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на 179 ОУ “Васил Левски” в село Доброславци в понеделник, 28 март. Събитието се провежда съвместно с Народно читалище „Просвета“ и с подкрепата на г-жа Светла Крумова – кмет на село Доброславци.

Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Минко Лазаров и Явор Панталеев.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес, мотивирайки и ориентирайки младите хора за професионалния живот.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо