Открийте ни и в

Култура

„Бъдители“ ще гостува на 176 ОУ в село Негован

MIKA

публикувано

на

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на 176 ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” в село Негован на 15-ти март.

Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Емил Лесов. Специален гост-лектор на събитието ще бъде Атанас Месечков – един от най-добрите български танцьори и хореографи.

Директорът на училището – г-н Николай Радулов прегърна идеята „Бъдители“ и с нетърпение очаква гостуването на вдъхновяващите личности и срещата на учениците с тях. Учебното заведение е малко и трудно набавя материални средства и организира образователни инициативи само, но именно любовта към знанието и децата провокира директора да търси помощ от хората и бизнеса. Сега той е щастлив, че учениците ще имат възможността да се докоснат до света на успелите българи, които работят с желание и любов професията, за която винаги са мечтали.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо