Открийте ни и в

Lifestyle

„България сутрин“ с Лора Инджова и Симеон Белев събужда зрителите на Bulgaria ON AIR от 8 август

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Сутрешният блок на национална телевизия Bulgaria ON AIR ще посрещне зрителите рано сутринта в понеделник, 8 август, с ново име облик. „България сутрин“ ще продължи да информира ранобудната аудитория от понеденик до петък за най-актуалните теми, които вълнуват гражданите, с коментари от топ събеседници и експерти, както и чрез репортажи и преки включавния от местата, на които се случват събитията. Предаването ще се появи в ефир с нова графична опаковка, която се базира на концепцията за синергия между ТВ и дигитални медии, характерна за цялостната визия на Bulgaria ON AIR.

Водещи на „България сутрин“ са Лора Инджова и Симеон Белев. Досегашната водеща Ганиела Ангелова, която има подчертан интерес към културните теми, ще се посвети на създаването на специални видеоматериали и интервюта за сутрешния блок, свързани с културния живот в страната.

Лора Инджова е водещ и репортер в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от януари 2016 г. Зрителите вече я познават и от дискусионните сегменти в блока, които тя води през лятото. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR Лора Инджова работи в ТВ „Европа“ като водещ на сутрешния блок, а преди това трупа опит и в други телевизии. Като репортер Лора е отразявала както политически, така и икономически и социални теми. За нея най-ценното в професията е възможността да се докосва до истински човешки истории, които може освен да разказва, и да променя със своята работа.

Зрителите познават Симеон Белев като водещ на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR още от септември 2015 г., когато телевизията започна да се развива като политематична. Преди това работи дълги години в БНР, първо като репортер, а по-късно и като водещ на публицистични предавания. През годините специализира в областта на политическата и коментарна журналистика, има богат опит с водене на изборни студия, отразявал е на място и знаковата среща на Г20 в Лондон през 2009 г. Симеон Белев е известен с репортажите и разследванията си за тежки обществени проблеми, инциденти, извънредни събития. Той е и преподавател в Eurovision Academy, част от Европейската мрежа за радио и телевизия (EBU).

Промяната в облика на сутрешния блок е част от цялостното ребрандиране на Bulgaria ON AIR, което отразява развитието на телевизията като политематичен канал. По-рано медията обнови визията и лицата на Новините ON AIR, както и цялостния си облик, отразен в слогана на телевизията – „Да знаеш. Да се забавляваш“.

До края на август „България сутрин“ ще се излъчва от 7,00 до 9,30 часа.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо