Открийте ни и в

Lifestyle

„Българ“ се завръща с нови „космически“ серии

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Небезизвестния на много деца, автор на сериала „Българ“ и книгата –игра „Българ“, Неделчо Богданов представи ексклузивен трейлър – епизод „Приключение в космоса“. Богданов зарадва почитателите на сериала, като предостави възможността на всички верни фенове, първи да видят промо трейлъра на специално организирано по случая събитие. Мероприятието на “Българ” се състоя на 27.03 в културен център G8. Богданов беше подготвил на присъстващите игри, томболи с награди и прожекция на трейлърът „Приключение в космоса“ и Българ – филмът. Авторът зарадва присъстващите с уникални подаръци, които раздаде на печелившите от томболата, а за най-атрактивната награда – оригинална рисунка от Българ, Богданов предизвика претендентите на истински двубой – канадска борба, за да заслужат автентичната картината.

Но не само това очарова гостите. На събитието, заедно с Богданов се появиха истинският Българ и Супер Спиро, в костюми точно като в сериала. Те задаваха въпроси свързани с “Бълар” на присъстващите, като всеки дал верен отговор си тръгваше със спомен от фен шопа.  Част от екипа, който работи за създаването на сериите и озвучава някои от героите, също дойде на мероприятието. Децата не губиха време и се втурнаха за автографи от всички, като им задаваха всевъзможни въпроси относно подготовката на цялостния проект „Българ“.

Интересно и завладяващо, точно какъвто е и в сериала, се оказа премиерата на  трейлъра на Българ „Приключение в космоса“. Саундрака с песен на Еминем взриви кино залата и остави без дъх всички, а информацията за участието на група „Ъпсурт“ в предстоящите космически серии, беше черешката на тортата в космическия трейлър. Пешо слепия, който не носи тениска, Супер Спиро, Българ и още много от познатите герои присъстват в предстоящите епизоди в космоса, а сериите обещават забавление, смях и много заплетени ситуации, но този път в космическото пространство.

Авторът успокои феновете си с обещанието, че ще продължава да твори нови серии на „Българ“. Новите епизоди в космоса отново ще завладяват с приключения и игри –

„Пешо открива карта на извънземните и пътува в слънчевата система. Има препратки към Междузвездни войни и смятам, че много ще ви хареса. Сериите ще бъдат много интересни и ще ви оставят без дъх“, заяви Богданов. Интересно на събитието се оказа промоцията, която авторът направи за всички почитатели – всеки закупил артикул от фен шопа на „Българ“, влиза във финалните надписи на  четирите космически серии на Българ, като спонсор. „Пускам тази ексклузивна промоция, защото наистина имам нужда от помощ в направата на нови серии, но искам да я получа от истински ценители на сериала, каквито сме всички събрали се тук. Имената на всички, ще бъдат поместени в надписите на сериите и се надявам да се почувствате наистина съпричастни към „Българ“, обясни Неделчо Богданов.

„Отворен съм за нови идеи. Всеки един от вас, може да измисля герои и да дава свои виждания за епизодите, които да ми изпраща лично. Ще се постарая всяка една ваша идея да бъде реализирана“, заяви авторът и по този начин провокира децата да развият въображението си, като измислят свои герои, епизоди и игри.

„Искам „Българ“ да е нещо различно и интересно“, сподели авторът и категорично, с чувство за хумор подчерта, че „ Българ никога няма да свърши. „Дори и след мен ще продължи да съществува, да има епизоди, книги, филми и всичко, което вълнува читателите и зрителите“

С усмивки и бурни аплодисменти, почитателите на „Българ“ изпратиха целия екип и останаха в кино залата, за да се насладят на промо трейлърът и „Българ – филмът“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо