Открийте ни и в

Общество

Валентин Благоев гостува в SOHO и разказва за възможното съчетание между Юмейхо и Кабала

MIKA

публикувано

на

На 12 октомври от 19ч. гост в професионалната платформа на SOHO – Creatives Talk ще бъде Валентин Благоев. Той ще говори и демонстрира как чрез комбинация на японска терапия за хармонизиране на геометрията на тялото и наука за изучаване на духовния свят, съумява да хармонизира физическото тяло и съответно да го излекува от здравословни проблеми.

Още в най-ранното си детство, Валентин се докосва до магията чрез баба си – професионална магьосница и дядо си, който е бил русалия. Знанията се наслагват и чрез Митко Кръстев – управител на музея в Рилския манастир, който му разкрива нехристянските тайни на манастира.

Юмейхо пък Валентин практикува от 10 години и когато започва да работи професионално с пациенти, чрез съвкупността от натрупаните знания в двете сфери успява да усеща и разбира генезиса на проблемите им.

Гостът твърди, че в света на причинно-следствени връзки е необходима по-особена методика за действие, като един от тях е Кабалистичната Магия. Негови учители по Юмейхо са Лука и Ига Сорин, също и учители от руската школа – Ая, Западния Шаман, Александър, има и познания в Езотериката. Валентин е изнасял лекции и е работил както в България, така и в Русия, Израел, Гърция, Германия и Италия.

В рамките на два часа ще се запознаете с възможната комбинация на двете науки.

 

Creatives Talk е поредица събития от професионалната платформа на SOHO, в които интересни представители на креативните индустрии споделят опита си под формата на дискусия.

yomeiho

[/media-credit] yomeiho

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо