Открийте ни и в

Музика

Васил Чергов с лайф в Bedroom Premium Club

MIKA

публикувано

на

Васил Чергов, познат като един от финалистите на второто издание на “Гласът на България”, ще бъде специален гост на 11 юни на Bedroom Premium Club. В четвъртък вечер изпълнителят ще излезе за трети пореден път на сцената на най-актуалния столичен клуб. Музикантът ще се появи отново пред феновете си в компанията на китаристът Григор Караиванов. Двамата ще изсвирят на живо пред публиката някои световно известни хитове, сред които парчето “Happy” на Pharrell Williams. Подгряващ диджей на партито, което е под слогана We love music ще бъде DJ Gorro.

Последните дни Чергов трескаво подготвя снимките към летния си сингъл “Щуро”. Видеото още бъде снимано в София и Бургас. Режисьор на парчето е Андрей Рачев, а сценарист Иво Гълъбов, който идва директно от Америка за снимките. Главната роля в клипа е поверена на Мартина Димитрова, която учи и работи в Ню Йорк като актриса и фотомодел. “Идеята на видеото е доста смела и оригинална и който го види трудно ще го забрави.” – казва Васил Чергов и добавя: “ В парчето се пее да избягаме от градската драма. Очаквайте щури неща!” . Единственото, което изпълнителят издава е намерението му по време на снимките да скочи с бънджи от 150 метра височина.

Снимка : PR

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо