Открийте ни и в

Музика

Веси Бонева пи вино с Президента на Република България

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Певицата Весела Бонева бе сред избраните гости от Президента на Република България Росен Плевнелиев по повод поканата за “на чаша вино” в Гербовата зала на Президентството. Срещата се проведе на 28 ноември като жест на лична благодарност на Президента към личности с принос към благотворителните инициативи “Българската Коледа” и “Подкрепи една мечта”.

Веси Бонева разказва, че въпреки натоварената си програма, Президентът е отделил специално внимание на всеки един от присъстващите, благодарил е за съпричастието им към каузите, които се грижат както за най-малките, така и за младежите в неравностойно положение.

Не за първи път Веси Бонева се включва в обществено полезни инициативи и социални кампании. От години певицата подкрепя каузи като: „Не затваряй очи” – кампанията за деца от цяла България за проблемите, свързани с насилието в училище и как то да бъде спряно; Инициативата „Безплатни прегръдки”; участвала е в благотворителния концерт „Надежда за децата на Хаити“, който има за цел да набере средства за жертвите на опустошителното земетресение; Весела Бонева подкрепя и каузата на недоносените деца, като участва в инициативите, организирани от Фондация „Нашите недоносени деца“.
Тази година, с безвъзмездната подкрепа на Светлин Къслев, Веси Бонева, трио „Хипнотик“ и Минко Ламбов бе създадена песен и записан видеоклип – „Протегни ръка“. Тази инициатива на Асоциация „Муковисцидоза“ България и подкрепилите я десетки артисти, постави началото на информационна кампания относно необходимостта от създаване на медицински центрове по муковисцидоза в България.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Музикапреди 4 седмици

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Lifestyleпреди 4 седмици

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Lifestyleпреди 4 седмици

OSMOSIS България бе отличена с приз „Зелена иновация“

Tехнологиипреди 4 седмици

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Tехнологиипреди 4 седмици

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Lifestyleпреди 4 седмици

ГЕНИАЛНИТЕ СНИМКИ В НОВИЯ КАЛЕНДАР НА LAVAZZA ЗА 2020 СА ДЕЛО НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯ ПРОВОКАТИВЕН ФОТОГРАФ ДЕЙВИД ЛАШАПЕЛ

Музикапреди 4 седмици

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

EDMпреди 3 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Горещо