Открийте ни и в

Музика

Вижте новото видео на JEREMY?

MIKA

публикувано

на

Новото видео на JEREMY?, към сингъла Two Weeks To The Great Escape, е вече онлайн – на разположение за гледане и слушане. Песента с недвусмислено заглавие е предвестник на очаквания през февруари първи албум на групата.

Зад видео-продукцията отново застава екипът на Clamer Design Studio. Режисьорът Жоро Манов участва отрано във формирането на концепцията за визия на песента, заедно с оператора  Крум Родригез – и двамата отговорни за цялостното визуално излъчване на JEREMY? в предните два успешни клипа – Fake Fruits и Hope. Видеото на Two Weeks To The Great Escape ни потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. Във визуалната история участват обещаващи актьори – Елица Матева и Стилян Желязков, конкретно избрани за ролите от самите членове на групата. Елица и Стилян се въплъщават в образи, които проницателно разгръщат смисъла в песента и усилват емоциите, които тя предизвиква. По-голямата част от аудио-записите са реализирани в “Perfect Records“, а останалата, включително мастерирането, е осъществена в Ирландия – изцяло с помощта на музикалния продуцент на JEREMY? – Янко Генов. Текстът е съвместно дело на членове на групата и Лора Димитрова, позната на българската публика от базираната в Дъблин банда Amoric.

Сингълът Two Weeks To The Great Escape бе представен на 15 декември, вторник, в препълнения клуб Терминал 1. JEREMY?, в акомпанимент на пианистът Краси Тодоров и триото беквокалистки LaTiDa, представиха на живо и по впечатляващ начин всички десет песни, които ще намерят място в предстоящия албум. Техен специален гост бе обещаващата лондонска група Bad Names, която несъмнено ще бъде запомнена с представянето си.

JEREMY? се отправят на кратко турне в шест български града, като от 17 декември натам ще посетят последователно Благоевград, Пловдив, Габрово, Варна, Плевен и отново София.

Линк към видеото:
JEREMY? – Two Weeks to the Great Escape (Official Movie)

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо