Открийте ни и в

Tехнологии

Виж градската среда по нов начин с Huawei P9 и Sofia in Details

MIKA

публикувано

на

Големият град никога не е само ежедневие, а миговете красота са колкото неочаквани, толкова трогателни и приятни. А през юни детайлите са още по-запомнящи се – при това в цветни и черно-бели нюанси, защото фотографският проект Sofia in Details и Huawei P9 представят 18 невероятни снимки от София. Създателят на проекта – Вихрен Георгиев, и Huawei стартират своето партньорство с идеята да покажат колко пъстър и разнообразен е големият град. Екипиран с новия Huawei P9 с двойна монохромна и цветна камера, известният фотограф ще заснеме изкуството, емоцията и духа на столицата, както и историите на софиянци, разказани в един кадър.

Sofia in Details е новият проект на Вихрен Георгиев, в който фотографът запечатва моменти от живота на жители и гости на София. Освен на Facebook страницата на проекта, Вихрен ще споделя снимките си с Huawei P9 и на първата си и по-популярна инициатива – People оf Sofia.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“800″]Huawei Sofia in Details (2)[/media-credit]

А защо Sofia in Details избра Huawei P9? Новият флагман на Huawei се отличава с ненадминат дизайн и двойна задна камера с 12 MP сензори. Двойната камера на P9, разкриващa напълно способностите на оптичните лещи Leica, продава неповторим почерк и детайлност. Цветната камерата улавя цветовете с яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и постига по-добро качество на изображенията. С новия флагман снимките са достойни не само за да бъдат споделяни в реално време във  Facebook или Instagram, но и съдържат стил и почерк, запазващ спомените.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“800″]Huawei Sofia in Details[/media-credit]

Huawei P9 притежава четири основни режима, които привличат дори и ентусиастите фотографи. Един от тях е PRO режим, който позволява пълен контрол на параметрите при заснемане. Предоставя ръчно определяне на времето за експонация, балансa  на белия цвят, режима на измерване на експозицията и затвора на блендата.

Изключително впечатление прави и монохромният режим. В него Huawei P9 използва само монохромния си сензор, като снимките са изключително детайлни. Черно-белият режим носи със себе си традицията на фотографското изкуство и оригиналния стил на Leica.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“800″]Huawei Sofia in Details (3)[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

No Banner to display

Горещо