Открийте ни и в

Tехнологии

Виж света по нов начин! Huawei P9 преоткрива красотата на абитуриентските балове


MIKA

публикувано

на

Абитуриентските балове са съпровождани от противоположни мнения и голяма доза негативизъм. Затова през тази година Huawei стартира различна кампания, която търси красотата, неповторимите емоции и положителното настроение в най-фините детайли на балове.

До 12 май всеки абитуриент може на се регистрира на онлайн платформата на кампанията „Красотата е в детайла“, a след това ще бъдат избрани 9 от участниците, които ще спечелят професионални снимки с новия флагман Huawei P9 по време на бала. Иван Жегов, фотограф с изключителен афинитет към детайла и стремеж към съвършенство на кадъра, ще улови най-красивите моменти и завладяващи истории по време на празничните събития. В края на кампанията в началото на юни двама от участниците ще спечелят нов Huawei P9 с двойна камера, разработена съвместно с Leica.

Концепцията на нестандартната кампания „Красотата е в детайла“ е провокирана от представения наскоро на българския пазар Huawei P9, който преоткрива смартфон фотографията. Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica. Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.

Повече информация за кампанията и пълните правила може да намерите тук: http://beautyindetail.bg/page/terms

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Huawei_1[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо