Открийте ни и в

Lifestyle

Време е за дамски кожени сандали

MIKA

публикувано

на

снимка:ПР

Лятото идва с пълна сила, а всяка една дама иска да има чифт удобни сандали, които винаги са на разположение, по какъвто и да е повод. Едни такива сандали са дамските кожени сандали. Те могат да имат много вариации – естествени и еко кожа, но едно сигурно: Без тях не може и трябва да имате поне един чифт от тях в гардероба си!

Дамските кожени сандали са удобни, тъй като могат да се намерят в различни форми, равни или с малко токче, висок ток и каквото ви хрумне. Лесни са и за поддръжка, тъй като след едно измиване с вода са готови за следващото излизане.

Не веднъж сме казвали, че е добре винаги да залагате на естествената кожа, когато избирате дамски ботуши и боти. Дамските сандали не правят изключение. И тук ще ви посъветваме да изберете сандали, които са от естествена кожа. Съгласни сме, че те са на по-високи цени, но качеството е много по-добро и биха издържали няколко сезона. Кое е по-добре да дадете една по-голяма сума за сандали и да забравите за нея или да давате на няколко пъти същата сума за нови и нови сандали, които не издържат повече от месец? Разбира се, че първият вариант!

Другата причина, поради която да изберете кожените сандали и то от естествена кожа, че лесно можете да ги поддържате. Както казахме само малко вода и сте готови за излизане. Освен това те се съхраняват много лесно. Препоръчваме да ги поставяте в кутията за обувки, за да не се замърсяват и захабяват.

Също така, преди да ги приберете до следващия летен сезон, е хубаво да ги боядисате. Съветваме ви също така и да сложите вестник или друга стара безполезна хартия на мястото на пръстите, за да не се смачкат и загубят формата си.

Колкото до избор на цвят, изберете такива дамски кожени сандали, които да са в класически цветове – бежово или черно. Те биха отивали на всичките ви тоалети, подходящи са и за по-строг дрескод и като цяло са едни универсални цветове, с които е добре да разполагате.

Както виждате не е толкова трудно да се сдобиете с дамски кожени сандали, които да ви вършат работа в ежедневието, а и не само!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо