Открийте ни и в

Tехнологии

ВСИЧКИ LG SMART ТЕЛЕВИЗОРИ СА СЪВМЕСТИМИ С NETFLIX

MIKA

публикувано

на

Приложението Netflix е достъпно на всички смарт телевизори от LG, дори на тези с операционна система Netcast. По този начин, най-популярната онлайн видео библиотека става част от почти всеки LG смарт телевизор от последните 4 години, а потребителите биха могли да се насладят на свръх качествено телевизионно изживяване.

 

Netflix е най-големият доставчик на онлайн мултимедиен стрийминг в света. Компанията предлага стотици известни и награждавани филми, оригинално Netflix съдържание и ексклузивни сериали, като например Marvel’s Daredevil, Jessica Jones, Narcos, Sense8 или отличения с награди „Еми“ – Orange is the New Black. Онлайн видео библиотеката е налична в HD и 4k UHD качество, в зависимост от възможностите на телевизора. Благодарения на иновативната стрийминг технология, бихте могли мигновено с един клик да изберете, видите и изтеглите съдържанието, без да губите време.

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]netflix_webos_2_900x291_small[/media-credit]

Услугата Netflix беше представена в България в началото на месец януари. Всички притежатели на LG телевизори могат да се регистрират директно от своите смарт устройства и да получат достъп до огромно количество развлекателно съдържание. Netflix предлага неограничена стрийминг услуга по време на абонаментния период, което означава, че не само разполагате с любимите си филми и сериали в перфектно качество, но също така можете да ги спрете по всяко време и да продължите оттам, откъдето сте стигнали.

 

Съдържанието е напълно легално, а добрата новина е, че в момента първият месец на абонамент е безплатен. Регистрацията може да се направи лесно от компютър, смартфон или таблет на адрес: http://netflix.com/lg или директно от LG телевизор, съвместим с Netflix.

 

„LG стартира глобално сътрудничество с Netflix, за да направи онлайн видео стрийминга достъпен за повече потребители,“ съобщи Иван Иванов, изпълнителен директор на LG Electronics България. „Ако гледате Netflix на LG смарт телевизор, визуалното изживяване е изключително, благодарение на превъзходното представяне на телевизора, отличното качество на картината и дълбоките реалистични цветове.“

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Tехнологиипреди 4 седмици

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Горещо