Открийте ни и в

Телевизия

В най-романтичния ден от годината „Оженени от мама и татко“ се завръща по TLC, за да покаже един различен начин за търсене на любовта

MIKA

публикувано

на

Онлайн срещите, мобилните апликации и приятелите-сватовници са напълно приложими възможности за намирането на половинка за много хора, но не за всички. В Деня на любовта – 14-и февруари, вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ ще ни срещне с мъже и жени без късмет в любовта, които залагат на един по-различен начин за намиране на половинка. Те се съгласяват да предадат своя любовен живот и бъдеще в ръцете на хората, които ги познават най-добре – техните родители. В този завладяващ социален експеримент майки и бащи търсят бъдещи съпрузи и организират сватбите на децата си, които ще се срещнат с партньорите си чак пред олтара. Дали родителите ще направят по-добър избор за любовния живот на дъщерите и синовете си? Вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ ще даде отговор на този въпрос от 14-и февруари, вторник, от 22:00 ч. по TLC.

„Оженени от мама и татко“ отправя поглед към старомодните традиции и проучва дали доброволно уредените бракове могат да имат реален успех. В новите епизоди ще се запознаем с 30-годишния Мич Сарджънт от Лос Анджелис, САЩ. Той е сомелиер и продавач на вино, за когото намирането на перфектното момиче е изключително трудно. Мич е готов да създаде семейство и се надява родителите му да намерят най-подходящата дама за него.

Вторият сезон на „Оженени от мама и татко“ разказва и историята на Маривиц Фебиар от Вали Котидж, САЩ. Тя е много разговорлива, забавна, приключенски настроена и самотна. Маривиц е медицинска сестра и все още живее с родителите си в покрайнините на Ню Йорк. Тя безрезервно разчита на своята майка и баща да намерят нейния бъдещ съпруг и сродна душа.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 2 дни

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 2 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо