Открийте ни и в

Lifestyle

В продължение на инициативата в подкрепа на хижа Амбарица в SOHO гостува Кирил Николов – Дизела

MIKA

публикувано

на

В продължение на благотворителната инициатива на SOHO и приятели в подкрепа на хижа Амбарица, на 21 октомври от 19 часа гост в професионалната платформа на зелената къща ще бъде Кирил Николов – Дизела. След откриване на тематична изложба с 43 фотографии, за преживяванията си в планината ще ни разкаже един изключителен спортист, пленен от високите върхове, който дълбоко е обвързала живота си с величествените сини куполи.

Кирил Николов, познат под псевдонима Дизела е име превърналo се в синоним на сила, издръжливост, воля и най-вече на неспирно желание за успех. На 32 години той е най- добрият планински бегач и ориентировач. След неуспешният опит през 2014г. да премине разстоянието от Ком до Емине за по-малко от 5 дни, тази година той успява да осъществи това си начинание за 4 дни 13 часа и 5 минути. Дизела ще говори в компанията на приятеля си Димитър Димитров, който е и главен организатор на Ком – Емине 2014 и 2015 и „5-те Върха“.

Гостите ще разкажат за преживяванията си из планинските пътеки и домове – хижите, а посетителите ще могат да го съчетаят с разглеждането на 43-те творби на едни от най- успешните български фотографи – Владимир Донков, Константин Величков, Мила Печенякова, Симеон Патарозлиев, Иво Данчев и Руслан Вакрилов. Благотворителната изложба в подкрепа на хижа Амбарица ще остане в SOHO до 23 ноември.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]12118637_912006618884871_5734701591177003960_n[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 4 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 4 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 4 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 4 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 5 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 5 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 5 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 6 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо