Открийте ни и в

Музика

Георги Христов засне видеоклипа към „Изгарям”

MIKA

публикувано

на

Георги Христов се завърна от Гърция, където засне клипа към първия снгъл от предстоящия си едноименен албум „Изгарям”. Режисьор и оператор на видеото е Петър Петков – Ghettoman. Продуцент на целия проект е Георги Христов (GH PRODUCTION).
Видеоклипът е в постпродукционен период. Очаква се да бъде завършен и да се завърти по музикалните телевизии до дни. Секунди от атмосферата по време на снимките можете да видите още сега в официалния канал на Георги Христов в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PK9JwY60yFE

„Изгарям” тръгна в националния радиоефир на 1 октомври – Световния ден на музиката, и веднага се наложи като абсолютен хит. Музиката и аранжиментът са на Димитър Гетов, а текстът е дело на Катя Близнакова и Георги Христов. Записът на песента е осъществен в DG Studio.

Официалната премиера на новия си албум „Изгарям” Георги Христов ще направи с галаконцерт в София на 26 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за него са в продажба в мрежата на Ивентим БГ. Медийни партньори на събитието са BG Music Channel, BOX TV, Канал 3, БГ Радио, радио „Зорана” и Dir.bg.

На 23 октомври Русе ще посрещне певеца в новата многофункционална зала „Канев Център”, която е с най-големия капацитет за вида си в града. Информация за следващите концерти ще бъде публикувана на официалната страница на артиста в социалната мрежа Facebook: https://www.facebook.com/George.Hristov.Official.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо