Открийте ни и в

Lifestyle

Героите на Viasat EXPLORE & Viasat NATURE се завръщат

MIKA

публикувано

на

Ант Мидълтън в „Бягство“
по Viasat Explore, © Vance Jacobs 2017

Февруари е месец на големи завръщания на популярни герои на www.viasatexplore.bg  и www.viasatnature.bg!

Екс-САС войник и ментор Ант Мидълтън е отново в ефира на Viasat Explore с новата поредица „БЯГСТВО“ от 21 февруари. Поредицата е по реални събития и проследява действията на група професионалисти във враждебната среда, на дни разстояние от цивилизацията. Заобиколени от разрушения, единствената им възможност за спасение е да построят ново превозно средство от останките – лодка на въздушна възглавница, летяща машина, импровизирана кола или нещо, което дори не можете да си представите…

Риболовният гуру и може би най-забавният рибар в занаята Али Хамиди е по Viasat Explore два дни по-рано с „РИБОЛОВНА НАДПРЕВАРА“ 3.

Всеки ден от работната седмица следваме д-р Ноел Фицпатрик и екипа му във „Фицпатрик Рифърълс“ по Viasat Nature, споделяйки победите и пораженията на работата във ветеринарна клиника. Всички сезони на специалните издания на „Супер-ветеринар“ и „Супер-ветеринар бионика“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо