Открийте ни и в

Музика

ГЛЕДАЙТЕ НОВОТО ВИДЕО НА JEREMY? – „KING KONG“!

MIKA

публикувано

на

JEREMY? представиха ново видео, четвърто поред от предстоящия за реализиране дебютен албум (https://www.youtube.com/watch?v=5ha767D5oWs). Песента се нарича „King Kong„. Клипът е отново дело на екипа на Кламер Дизайн Студио, режисьор и концептуалист е Георги Манов, оператор – Крум Родригес. Визията е изградена от изцяло концертни кадри. Музикален продуцент е Янко Генов, а в работата по изграждането на песента, освен титулярните четирима членове на групата – Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емилиян Бонев, се включва и клавиристът Краси Тодоров.

Междувременно, JEREMY? вече дест дни оглавяват класацията за вот на публиката в пресижния международен конкурс за песен International Songwriting Competition 2016. Там те участват с парчето “Fake Fruits”, което е включено във финала в категория ААА (Adult Album Alternative), заедно с още само 15 песни на автори от САЩ, Великобритания, Канада, Индия, Австралия, Италия и България. Победителят в състезанието се избира от авторитетно жури, в чийто състав имена като Том Уейтс, Моби, Lorde, Keane, Boyz II Man и много други. Българската група може да бъде подкрепена в надпреварата за „Награда на публиката“ чрез гласуване, позволено по регламент по веднъж на ден – до 15 април, на адрес: http://www.radioairplay.com/competition_votes/AAA%20(Adult%20Album%20Alternative).

В момента JEREMY? работят по завършването на албума си, които предстои да се появи в края на април.

JEREMY? – King Kong (Official Video)

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо