Открийте ни и в

Спорт

Гледаме „Ролан Гарос“ в 360-градусова картина с новото приложение Eurosport VR

MIKA

публикувано

на

Евроспорт стартира излъчването на Eurosport VR – иновативно приложение, с което зрителите ще имат възможност да гледат отблизо чрез виртуална реалност най-оспорваните двубои от света на спорта. Приложението вече е активно, а феновете на тениса могат да се насладят на акценти и избрани моменти от тазгодишното Открито първенство на Франция, пречупени през съвременните иновации.

Всеки ден по време на първенството Eurosport VR ще предлага откъси от най-добрите двубои, както и записи с избрани моменти от първенството „зад кулисите“. Зрителите ще могат да гледат и ексклузивни интервюта по време на игратa на своите фаворити от самия корт, пресъздадени в 360-градусова картина.

Платформата е продължение на усилията на Евроспорт и Discovery Communications да подхранят страстта на феновете чрез въвеждането и развитието на иновативно VR съдържание. „Непрекъснато се стремим да ангажираме вниманието на зрителите чрез използването на иновативни технологии, каквото е и приложението Eurosport VR. То пренася зрителите право в сърцето на спортното събитие и им дава възможност да преживеят играта заедно със своите фаворити.“, коментира изпълнителният директор на Евроспорт Питър Хътън.

Акцентите от деня и ексклузивното съдържание от „Ролан Гарос“ ще са достъпни в приложението всеки ден след приключване на двубоите до 5-и юни, когато ще се състои мъжкият финал на турнира.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо