Открийте ни и в

Музика

Големият финал на ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ “THE BEST” е тази неделя

MIKA

публикувано

на

GM the Best PosterГолемият финал на специалното THE BEST издание на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ”, организиран от D2, ще се проведе тази неделя, 26 октомври, от 18:00 часа, в клуб Swingin Hall (бул. Драган Цанков 8). Събитието е с вход свободен.

На сцената ще излязат претендентите за голямата награда, четири от най-добре представилите се през годините ученически групи – Downer Kill – победители в конкурса за 2012-a година, Savage Ravage – победители в конкурса за 2010-a, As Orchids Wither и Iron Sharks. Специални гости ще бъдат момчетата от софийската банда CRUSH.

Най-добрата ученическа група за 2014 г. ще бъде обявена след края на концерта. За победител ще бъде определена групата събрала най-много гласове в сайта www.d2band.com. Гласуването ще продължи до полунощ в събота (25.10).

Тази година, за първи път D2 организират специално THE BEST издание на „Голямо междучасие”! За първи път и Голямата награда е уникалният Schecter Hellraiser C-7 BLK – една от най-желаните електрически китари сред младите рок и метъл музиканти.

Голямо междучасие THE BEST се провежда с подкрепата на Столична община.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо