Открийте ни и в

Общество

Големият финал на „Купата на Coca-Cola” – тази неделя в Русе

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Тази неделя, на площад „Свобода“ в Русе, ще се разиграе решаващият мач от „Купата на Coca-Cola”. Дванадесет отбора от страната ще ритат, за да грабнат престижния приз, а с това – и голямата награда – участие в спортен лагер в базата на португалския футболен гранд „Спортинг“, Лисабон.

За доброто настроение на всички гости в неделния ден ще се погрижат гласовитата Михаела Маринова и талантливият дует Пламен и Иво, които ще изпеят своите хитове специално за публиката, дошла да подкрепи отборите.

Освен тях, неотлъчно до всички участници ще бъдат и „Играчи FC”. Отборът е познат от виртуалното пространство и всеки от участниците на звездния тим е по-известен с професионалните си занимания извън футбола. Така например, чаровната Радост Тодорова достойно представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена“ в Лас Вегас, а братята Пламен и Иво образуват певческо дуо. Павел Колев, Недко и Ицака са популярни с готините видеа, които създават и качват в канала за видео споделяне YouTube.

Паралелно с мачовете на заления терен, най-добрите играчи на виртуален футбол в страната ще се срещнат във финала на FIFA турнира, след който ще стане ясно името на щастливецa, който ще посети най-голямото изложение за игри и забавления Gamescom в Кьолн, Германия.

Рекордните 16 340 участници от 344 училища се включиха тази година в най-голямото футболно първенство за ученици между 12-14 години. Инициативата се провежда за шеста поредна година и е насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез участие в спортни активности, поднесени по атрактивен за тях начин, и се организира от Системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Кърджали, Пловдив, Русе и Стара Загора.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо