Открийте ни и в

Lifestyle

Гордостта на бойните изкуства в Украйна на посещение у нас

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Един от най-добрите състезатели в света по карате по правилника на WKF, Станислав Хоруна, ще посети България по повод провеждането на практически семинар в зала „Сиконко“, София. Двудневното обучение, на което ще присъстват голяма част от привържениците на бойните изкуства в страната, ще се състои на 30 и 31 януари 2016г.

Хоруна е само на 26г години, но е признат от световната карате федерация за един от най-перспективните млади състезатели. Получавал е неведнъж престижни отличия от световни и европейски първенства. Бил е цели 12 пъти златен медалист от  популярните карате турнири„Premier League“. Състезава се в трудната категория до 75 кг., където смело се съревновава с едни от най-добрите каратеки на бойното изкуство.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Stanislav Horuna (3)[/media-credit]

Софийската спортна зала „Сиконко“ ще се превърне в доджо, в което ще се проведат по две тренировки на ден с продължителност от час и половина.

Организатори на семинара са Кристина Свиленова и Виктор Свиленов от СК „Ипон“– София и Павел Стоянов от СК „Щит“ – Нови Искър.

Повече информация за семинара: https://www.facebook.com/events/1834754236750918/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо