Открийте ни и в

Общество

Грижа за ближния – променяме света към по-добро

MIKA

публикувано

на

От 01.10 до 31.10 SOHO организира набиране на дарения в помощ на бежанците, потърсили подслон в България. След успешното провеждане на предходно аналогично събитие през 2013 г. (https://goo.gl/WXPU7r), SOHO отново иска да допринесе за един по-добър живот на нуждаещите се. Този път ще бъдат необходими дрехи, обувки, спално бельо, козметика и бебешки принадлежности. Пълният списък с необходимите неща, които всеки може да дари или закупи, е оповестен в събитието във Facebook: https://goo.gl/Ux3VNO.

Информацията ще бъде поетапно актуализирана благодарение на „Съвета на жените бежанки в България”, от които черпим актуални и точни данни.

„Грижа за ближния“ е формат на SOHO, чрез който благодарение на вас успяваме да променим света към малко по-добро. От 2013 г. до сега са организирани редица събития в помощ на бежанците в България, децата без родителска грижа и други нуждаещи се.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]31.10.2014[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо