Открийте ни и в

Кино

Гръмотевична премиера на „Отмъстителите: Война без край“ разтърси София

MIKA

публикувано

на

Стотици верни фенове, звезди и гости имаха възможността да бъдат сред първите в България, преживели на голям екран Отмъстителите: Война без край – епичната и емоционално разтърсваща кулминация на безпрецедентното киноприключение, продължило десет години, повече от 18 филма и обхващащо цялата вселена на Марвел.

Изложба с колекционерски книги и предмети на Марвел, тематичен коктейл и специални изненади с вкус на кафе и сливи, осигурени от „Делонги“ и „Крадецът на ябълки“ (който краткос®очно ще краде и сливи), бяха само част от забавленията, които предшестваха прожекцията на филма на гигантския IMAX екран в Cinema City.  Премиерата на Отмъстителите: Война без край беше белязана и от зрелищна гръмотевична буря, сякаш предизвикана от самия бог Тор.

Сред звездните гости на събитието бяха Румен Угрински, Кристиян Милатинов, Деси Бакърджиева, Рафи, Дария Симеонова, Даяна Ханджиева, Стефания Кочева, близначките Алекс и Влади, Димитър Кърнев от D2, Ваня Джаферович, Александър Алексиев, мис България Габриела Василева, Кристиана Стефанова, Димо Алексиев, Антоний Аргиров, Вяра Антова, Тео Чепилов, Андреа Влъчков, Павел Колев и Ицака и др.

По брандирания черен килим минаха и Капитан Америка, Железният човек, Звездния повелител Питър Куил, Тор и Спайдър-мен, които направиха София и гостите на премиерата част от световния празник.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо