Открийте ни и в

Кино

Дакота Джонсън и Джейми Дорнън като двойка на Златните глобуси снощи

MIKA

публикувано

на

Fifty Shades of Grey pre-booking posterЗвездите от най-дългоочкавания филм на годината – ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО за първи се появиха като двойка на първата голяма церемония за филмови награди за годината. Дакота Джонсън и Джейми Дорнън връчиха награда и събраха погледите на присъстващите с излъчването си на новата гореща двойка, каквато са и във филма.

Най-нетърпеливите фенове на световния феномен могат да закупят своите билети от тази сряда, 14 януари.

ТЕОРИЯТА НА ВСИЧКО беше сред големите победители на церемонията. Биографичната лента за живота на Стивън Хокинг спечели наградата за най-добър актьор във филмова драма на Еди Редмейн. Наскоро оженилият се британец сподели, че е голяма привилегия да стане наосител на толкова престижно отличие, но и голяма отговорност. Той каза и че ролята на известния астрофизик е била голямо предизвикателство, но и крайният резултат е бил удовлетворяващ.

Филмът на Джеймс Марш спечели и наградата за най-добра филмова музика.

Историята на Стивън Хокинг, базирана на мемоарите на първата му съпруга – Джейн Хокинг, ще завладее българските кино салони на 30 януари.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо