Открийте ни и в

Култура

Да откриеш своето „Възможно щастие”

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Около стотина души откриха своето „Възможно щастие” по време на премиерата на новата книга на Магдалена Ангелова.

 Две дами в огнено червено – Ива Дойчинова и Магдалена Ангелова – озариха зала „Силует” на „Маринела” малко след 19:00 ч. на 23 април. Поводът беше премиерата на дебютната книга на специалиста по човешки взаимоотношения Магдалена Ангелова – „Възможно щастие”.

Книгата излезе само преди няколко седмици, но вече трайно се настани в класациите на големите вериги. Доказателство за това бяха и многобройните дами, които посетиха представянето на книгата, съчетано с импровизиран семинар на тема „Как да бъдем по-хармонични”.

Магдалена подчерта, че за достигането на хармонията няма универсална рецепта и психологът може само да подпомогне използването на личните ресурси, на собствените възможности.

снимка: ПР

Кои са петте типа мъже и жени, как е структурирана книгата и кои са практиките и упражненията, които могат да ви помогнат дори в домашни условия да успокоите съзнанието си и да се справите с гнева или тъгата. На тези и други теми Ива и Магдалена разговаряха, а след това всички присъстващи бяха приканени да се включат в дискусията.

С две много прости техники за изграждане на доверие и посветени на лечебната сила на думата приключи вечерта, а препълнената зала бе изпълнена със смях.

„Възможно щастие”  е базирана на теорията за архетипите и Сянката на К. Г. Юнг, на познанието и техниките по НЛП на Р. Бандлър, на знанието за семейните констелации от школата на Идрис Лаор за връзката и влиянието на рода върху нас и на идеята за петте езика на любовта, описани от Г. Чапмън, а богатият опит на Магдалена Ангелова в   индивидуалната и групова терапия с деца и възрастни, както и с провеждането на семинари по темата, ще убеди и най-скептичният читател в ефективността на съветите ѝ.

Знанието води до резултат само когато е осъзнато и е превърнато в действие. И не забравяйте: вие сте възможното щастие!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо