Открийте ни и в

Култура

Две срещи с Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов в края на театралния сезон

MIKA

публикувано

на

снимка: Павел Червенков

На 11 и 13 юни след последните за сезона представления „Арт“ и „Дакота“ зрителите Юлиан Вергов, Владимир Карамазов и Захари Бахаров ще се срещнат със зрителите, които ще имат възможността да задават въпроси, да получат личен автограф и да се снимат за спомен с любимия си актьор. Срещата-разговор ще е веднага след края на представленията във фоайето на Сатиричния театър.

Подобно събитие с актьорите имаше в края на миналия сезон, както в последните две издания на европейската инициатива Нощ на театрите. Такива съпътстващи театралните постановки акции са добре позната и доста разпространена практика в театрите в цял свят. Те са част от стратегията за сближаване на театъра с неговите публики и се радват на голям интерес.

Юлиан, Захари и Владо са приятели от 16 години и от толкова години са заедно на театралната сцена. Героите в „Арт“ също са дългогодишни приятели. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.

В комедията „Дакота“ кома преобръща живота на главния герой и предизвика резки обрати в емоционалното му състояние. Светът му губи очертанията си, а реалността и сънищата започват да се преплитат.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо