Открийте ни и в

Дръм и Бас

Две сцени тази година на фестивала на HMSU

MIKA

публикувано

на

След като най-верните извършиха геройски подвизи по време на 12-часовата доброволна акция за поддръжка и облагородяване на Музея на мечката на Витоша*, бассерите от HMSU продължават с анонси в посока “дейности в гората”. Две сцени и програма със съпътстващи занимания и музика ще допълнят програмата на феста.

Програмата на главна сцена е готова и може да бъде проследена тук: http://tr.im/FEST17-LINEUP. В нея забелязваме, че освен главна сцена, тази година ще има и втора – горска сцена. С други думи програмата в по-общ план е:

  • главната сцена ще е озвучена от 18:00 в петък до 09:00 в събота
  • горската сцена пред самата хижа момина скала – в събота от 09:00 до 18:00
  • и отново главната – с музика в от 18:00 в събота до 10:00 в неделя

По този начин събитието се превръща в същински нонстоп 48-часов музикален маратон в рамките две местоположения, които оперират в различен момент от денонощието. За звук на двете сцени е подсигурена първокласна Funktion-One система от 303.bg, която е фаворит на мнозина световни светила от сферата на електронната музика.

Фаворит беше излъчен и в любителското състезание за миксове, в което тази година взеха участие дузина изгряващи таланти. Победителят е с псевдоним The Dark One и печели отварящия час в петъчната програма. Сетовете на всички участвали могат да се чуят на този адрес.

И тази година е планиран специален асортимент от съпътстващи активности, които да занимават по увлекателен начин всички посетители, като така се подобри и общият комфорт.

За допълнителен релакс около дневната сцена ще бъде разположена хамачена градина, подсигурена от Айляк Хамак, и надуваеми матраци “НаМеко”, а за тези, които смятат, че са добре балансирани, ще има и ленти за ходене “Slack Shtrak”. Екипажът на арт организация ММУУЗЗАА също ще се включи, този път с чайна, горска библиотека и дискусионни панели в дневната част на съботния ден.

Цената на билетите за целия фестивал в момента е 30 лв., а на вход – 35 лв. Билети могат да бъдат закупени от Eventim.bg на адрес http://tr.im/FEST17-TICKETZ-EVENTIM.

Карта и информация за транспорта до мястото на провеждане е достъпна на адрес https://tr.im/BUS2FEST17.

Полезни връзки

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Културапреди 4 часа

Предстои премиера на „Когато капят кестените” от Стефан Коспартов

Музикапреди 5 часа

Роджър Уотърс представя нова адаптация на творбата от Стравински – „Историята на войника“

Lifestyleпреди 5 часа

Седем световни имена в дизайна пристигат за фестивал през ноември

Lifestyleпреди 5 дни

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА НОВИЯ CHIVAS XV

Музикапреди 5 дни

Идва Night Shadow – български прог рок на световно ниво! Даниел Елисеев представя първия си авторски албум с промоция в Sofia Live Club на 8 ноември

Музикапреди 5 дни

Mind Trips с вокалист Алекс Раева представят с концерт новия албум “My”

Телевизияпреди 5 дни

“Фрактура” ще направи премиера на новите клипове на Trivium, Byzantine, Behemoth и Disturbed.

Музикапреди 5 дни

Нов роял „Бьозендорфер“ пристига в зала „България“ специално за концерта на 20 октомври

Спортпреди 5 дни

38 двойки взеха участие в първия ОББ тенис турнир

Музикапреди 5 дни

Лили Иванова представя три нови песни на концертите си в НДК

Горещо