Открийте ни и в

Събития

„Двойно оцеляване” се завръща за пети екстремен сезон по Discovery Channel

MIKA

публикувано

на

Една от най-вълнуващите поредици за оцеляващи „Двойно оцеляване” отново превзема Discovery Channel от 14-и юни, неделя, от 20:00 ч. Премиерният пети сезон на предаването ще проследи дуото Джо Тети и Мат Греъм, докато се борят с неблагоприятните условия в едни от най-негостоприемните кътчета на света.

Джо Тети е изключително опитен мъж, който може да оцелее на всякакъв терен в планетата, след годините на обучение като зелена барета от специалните части. В „Двойно оцеляване“ богатият опит и познания на Джо са оценени високо и са подложени на тест от Мат Греъм. Той е неуморен спортист от световна класа, специализиран в хвърляне на копие. Мат е експерт и по бойни изкуства, както и истински гуру, когато става дума за примитивни методи за оцеляване. Мат е повече от равен на Джо, а неговата успокояваща личност и нов набор от умения ще осигури вълнуващ баланс, който ще даде нов тласък на предаването към нови територии.

В петия сезон на „Двойно оцеляване” двамата експерти по оцеляване Джо Тети и Мат Греъм се борят за живота си в едни от най-лошите условия на света. В първия епизод Джо и Мат се изправят пред високи пустинни каньони в южна Юта. Без каквато и да е модерна екипировка и дори ножове, те се опитват да оцелеят и да на намерят подслон сред суровия терен, който е предпочитан от гърмящи змии и пуми.

В следващия епизод дуото ще се изправи срещу планините Алегани в Пенсилвания, където Джо е израстнал и е придобил техниките си за оцеляване. Там те попадат на ледено студени дъждове, навлизайки в територията на мечки, състезавайки се с майката природа и опитвайки се да останат живи.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Discovery Channel[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо