Открийте ни и в

Култура

„Деликатност“ на Давид Фоенкинос излиза с ИК „Colibri“

MIKA

публикувано

на

DelikatnostНа 8 септември 2014 г. излиза от печат елегантният бестселър „Деликатност“, един от най-награждаваните и обичани романи на нашумелия френски писател Давид Фоенкинос.
„Деликатност“ (превод: Георги Ангелов, 220 стр., цена: 14 лв.) ще ви потопи в света на Натали – чувствителна французойка, която внезапно губи съпруга си. След няколко години хармонична любов сърцето й се превръща в крепост, в която и най-изкусният прелъстител не може да проникне. Тогава се появява Маркюс. Нито е прелъстител, нито блести с някакви извънземни достойнства, но притежава вродена деликатност.

Давид Фоенкинос е сред най-успешните и разпознаваеми съвременни френски писатели. Автор е на девет романа, пет от които вече са преведени на български. „Деликатност“, излязъл през 2009 г., е отличен с 10 литературни награди и преведен на повече от 20 езика. През 2011 г. е екранизиран под режисурата на Стефан Фоенкинос, брат на писателя, а главната роля е поверена на изящната Одри Тоту.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо