Открийте ни и в

Кино

Джак Спароу отвя конкуренцията в кината

MIKA

публикувано

на

През изминалия уикенд Карибски пирати: Отмъщението на Салазар се превърна в най-гледания филм в българските киносалони. Петата част на култовата поредица се нареди на трето място по боксофис резултати през 2017 г., като беше изпреварен единствено от Бързи и яростни 8 и Красавицата и Звяра. Само за три дни приключенията на смахнатия пират Джак Спароу привлякоха над 51 000 зрители в киносалоните и генерираха боксофис от почти 570 000 лв. Това нарежда карибското приключение в топ 10 на най-добрите премиерни уикенди на всички времена у нас. Дългоочакваната поява на петата част в кината направи още по-впечатляващи резултати с предпремиерните прожекции, които стартираха на 25 май – близо 54 000 души са донесли боксофис от почти 600 000 лв. през първите четири дни на голям екран. 

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар е покорил всички пазари, на които е направил своя дебют през изминалия уикенд. С приходи от $208,4 милиона по света, филмът се нарежда на първо място навсякъде, включително като рекордьор за най-силен премиерен уикенд в Русия. В САЩ също превзема първото място в боксофиса с приходи от $76,6 милиона  от дългия уикенд, през който дебютира.

Капитан Джак и Карибски пирати: Отмъщението на Салазар ви очакват само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо