Открийте ни и в

Lifestyle

Дженсън Бътън и Джъд Лоу в новата реклама на JOHNNIE WALKER®

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Какво общо имат някои от най-успешните световни артисти, професионални спортисти, модели, бармани, изобретатели и музиканти?

Щастието е причина за техния успех.

Световният шампион във Формула 1 и пилот на McLaren Honda – Дженсън Бътън, номинираният за Оскар актьор – Джъд Лоу и китайски актриса – Джао Уей, са сред нарастващия брой хора, които подкрепят алтернативен начин на мислене, който отхвърля общоприетото мнение, че успехът гарантира щастие. Вместо това отбелязват факта, че щастието всъщност помага на хората да постигат повече.

Положителната нагласа на тези успешни личности – хора, които търсят конкурентно предимство, ги прави част от глобалната кампания на шотландското уиски Johnnie Walker, която ги обединява под мотото: „Забавлявай се! Ще стигнеш по-далеч.“, заедно с редица други необикновени хора от всички сфери на живота.

Актьорът Джъд Лоу казва:

„Позитивното мислене и откриването на малките радости в ежедневната работа, са част от моята философия и мисля, че това е едно от нещата, което ми е помогнало да се движа напред в кариерата си.“

Други известни личности, които подкрепят тази нагласа към живота и участват в новата кампания, са включително и американската алтърнатив-рок банда OK GO и мексиканският супер модел – Монсерат Оливър. Тяхното разбиране за успех и прогрессе препокрива с резултатите на все повече научни изследвания върху силата на щастието.

Коментирайки лонча на кампанията, глобалният мениджър на марката – Гай Есколм, споделя:

„Като марка Johnnie Walker винаги е била символ на прогреса – това лежив историята на нашето уиски, тъй като основателятѝ Джон Уокър, започва всичко преди близо 200 години. Това, на което ни научиха два века опит е, че прогресътне е задължително да еедно безкрайнокатерене – трябва да се наслаждаваме на стъпките, които предприемаме и колкото повече щастие откриваме в тях, толковасе приближаваме до целта.“

Д-р Килингсуърф, американски психолог и учен, който изучава човешкото щастие, споделя:

„Хората понякога мислят за щастието като за далечна, недосегаема награда, която взимат само с години усилена работа или при постигане на конвенционалните маркери за успех като по-високи доходи или по-голяма къща. Но има все повече доказателства, че докато се наслаждаваме на щастието по пътя, успехът е по-вероятен.“

Също както световно известните личности, така и световните рекордьори признават заслугата на силата на щастието, благодарение на която стигат по-далеч. Такива рекордьори са Ева Хакансон – най-бързата жена на три колела, която държи световен рекорд с нейния саморъчно направен електрически мотоциклет и Роми Гардус, филипински катерач и природозащитник, който е покорил седемте най-високи върхове на всички континенти.

Новата реклама „Забавлявай се! Ще стигнеш по-далеч.“ на Johnnie Walker може да гледате тук.

https://www.youtube.com/watch?v=K9R9YtaoYAE

Diageo е световен лидер в алкохолните напитки с изключителна колекция от марки в категориите на спиртните напитки, виното и бирата. Тези марки включват уискита Johnnie Walker и J&B, водките Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness. Diageo е световна компания и нашите продукти се продават в над 180 страни по целия свят. Компанията е вписана както на Лондонската фондова борса (DGE), така и на Нюйоркската фондова борса (DEO). За повече информация относно Diageo, нашите хора, нашите марки и производителност, посетете ни на www.diageo.com. Посетете световната кампания за отговорна консумация на алкохол на Diageo на www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и начини за споделяне на добри практики.

Празнуваме живота, всеки ден, навсякъде.

Думите JOHNNIE WALKER, KEEP WALKING и JOY WILL TAKE YOU FURTHER, изображението на крачещия човек и съответните лога са запазени търговски марки. © John Walker & Sons 2015.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо